TORSDAG 30/1

Första natten på länge som jag har fått sova någorlunda! Fick ändå 6 timmars sömn och jag känner mig nöjd med det. Marcus var hemma i natt, och jag får helt enkelt acceptera att det blir svårare och svårare att sova utan honom ju närmre förlossningen vi kommer. Jag oroar omedvetet och känner mig inte trygg om inte han är nära..

På tal om min älskling så är jag så lyckligt lottad som får kalla honom för min. Han är helt fantastisk! Han gör i princip allt hemma nu och låter mig knappt hjälpa till. Han dammsuger, han skottar all snö, han renoverar kök och tar hundarna. Jag.. ja. Jag städar och tvättar. Typ. Vad hade jag gjort utan honom?

Vi har fått en del gjort i köket (läs: Marcus har fått en del gjort) och kyl/frys är flyttad, skåp/socklar m.m är bortplockade och idag får vi hjälp att koppla ur elementet så vi kan riva väggen. Dessutom har vi beställt nya stommar och köksluckor osv. Vi har ett överjävligt kök hemma nu men det överlever vi med. Kommer bli en sån skillnad när det är klart sen!!

 
Magen igår :-)
 
RSS 2.0