VARDAG .. IGEN!

Eftersom vi är hemma från resan igen så är det väl dags att ta tag i alla delar av vardagslivet, med bloggen inräknad. Ska skriva ett inlägg om resan senare i kväll tänkte jag, puh, känns som det kommer bli långt haha.

Jag vet inte vad som hänt med våra magar. Vi är 4 av 5 som har haft problem med våra magar sen vi kom tillbaka från Gambia. Magknip m.m. Det känns sådär! Det kommer i perioder .. Jag trodde det hade gått över sen helgen men igår började det igen. Happ! Så har bestämt att jag skjuter på träningen tills på måndag, och är magen inte bättre tills dess måste jag ringa farbror doktorn. Hoppas det bara är magen som inte är van vid maten. Fast jag saknar träningen, åå, så jag saknar träningen. Work with me, mage! ELLER VÄNTA! Hörrni mitt lilla kollektiv, är det inte malariatabletterna vi reagerar på!?

Jag har blivit en trött människa. Jättetrött människa. Behöver vila ut mig ordentligt och tänkte ta helgen till att göra det. Lite tråkigt bara att jag bokat restaurang till mig och Linus för vårat 1 årsdags firande och så måste han jobba.. aow :(

Nu ska jag, den osminkande sanningen, ta mitt blöta hår och cykla till jobbet. Puss på er!
RSS 2.0