Världens sämsta dag ..

Jag har haft världens sämsta dag, med inslag av fina vänner som lyft upp dagen igen. Hade feber i natt och började dagen hos tandläkaren. De sköljde rent och ska tillbaka dit i morgon för att ta bort stygnen. Åker hem, är slut som artist och kommer på att jag ska på städbesiktning och lämna nycklar. Traskar i väg glad i hågen och när jag väl kommer upp ändras mitt humör radikalt .. Jag är redan svag, med tanke på att jag inte ätit så förbaskat mycket de här dagarna. Jag har lätt till gråt i vanliga fall men nu bröt jag ihop ..

Den tjej som jag har hyrt ut min lägenhet till i andrahand har inte städat lägenheten överhuvudtaget. Det är smuts, mögel och skit högt och lågt. Lägenheten går självklart inte igenom besiktningen. Jag bryter ihop och ringer hjärtat det första jag gör, som så klart blir oxtokig. Jag går hem och hämtar städartiklar och tänkte börja göra rent, när jag möter besiktningsmannen i porten, som visar mig källaren .. Det var sånt som man bara ser på film. Det var sopsäckar, matrester, kläder, kartonger osv högt och lågt. Det var fullt! Jag bröt om möjligt ihop lite till. Besiktningsmannen sa att det var det värsta han har sett hittills och tyckte mest synd om mig. Min dag i korta rader.

Som tur är har jag världens finaste sambo och vänner, så utöver hjärtat så kom min fina Lina till undsättning. Det tog sina timmar för mig/oss, men vi fixade det. Nu är det ännu en sten lättad från min axlar. Men det finns inte en chans att jag och Linus hade klarat det här utan Linas positiva inställning och hjälp! Älskar dig min fina vän! Jag skjuter ut mig från allt som är jobbigt och ser fram emot en god natts välförtjänt sömn ..

Kvällen har spenderats hos underbara Sofi och vi har ventilerat. Det var precis ett sånt inslag jag behövde efter veckan som gått!


RSS 2.0