Onsdag och snö! :)

Min gulle har tappat bort sina nycklar. Igen. Haha, tänkte låta honom leta lite först för att hjälpa honom sen. Hans; "jag har en känsla av att jag tappade ner dom och tänkte att jag verkligen inte fick glömma dom!". Nu kom; "jag har verkligen tittat överallt, dom finns inte!". Vi får väl se, jag personligen har en känsla av att dom kan finnas nånstans där han redan tittat ;)

Det var snökaos här i Sverige igår! Hörde du pappa? Klart snökaoset kommer dagarna efter jag är hemma. Vad annars? Men jag gillar snön så jag gnäller inte! Igår blev det lite lek och bus med sessan i snön påväg till Sandra för en mysig tidagskväll. Åh! Snökaos, bra tvprogram, popcorn och det var bara tisdag. Jag är mer än nöjd!

I dag ska vi iväg och träna om vi hittar gulles nycklar. Ta en prommis med min sessa och leka i snön! Hon blir helt överlycklig. Man blir glad i hjärtat när man ser hennes kärlek till snön. Sen blir det att värma ljus och mysa framför tvn med lakritspingvinerna jag köpte på Amsterdams flygplats. Gott!

Nu ska jag hjälpa min lilla Tell att leta!
Puss på er

RSS 2.0