SÅ JÄÄÄVLA TRÖTT ..

Har inte sovit mycket alls i helgen eftersom vi varit i Stockholm. Helt sjuukt vad jag var slut igår dag/eftermiddag/kväll! Vi hann inte i säng i tid heller (vi hade tänkt lägga oss aptidigt) eftersom vi gjorde färdigt lite grejer i lägenheten. Det blev mycket bättre än innan men vi är inte klara än! Det värsta är att borra upp saker - inte vår styrka kanske. Snyggt blir det iallafall. Blev inget tandemflyg för mig i helgen förövrigt - vindarna var för dåliga så vi ska vänta och prova senare. Får boka en ny tid. Skönt att det "bara" är 40 mil tur och retur för ett hopp på 10 min .. men vi får ta en ny festhelg i Stockholm istället!

Jobbar till 6 idag, börjar 8. Får komp för övertimmarna den här veckan men juust idag har jag så himla ont i magen och är så trött så skulle helst ligga i sängen framför fläkten hela dagen. Min kropp är inte som den ska för tillfället, förstår inte riktigt vad som händer? Inte i fas någonstans iallafall.

Får skriva mer sen, måste förtusan röra på mig! Och mamma, det blev inga valpbilder eftersom vi inte kollat på valparna än! Det blir på torsdag vi ska titta på de små liven :)
RSS 2.0