FREDAG 28 NOVEMBER

Det känns inte som om jag fått sitta ner med Marcus alls den här veckan och jag är inte världens största fan av att mysa medans jag står och bakar eller lagar mat, haha, jag vill ha space när jag håller på med saker. Igår hade jag tusen saker att hinna med (kändes det som) men jag hann! Kom hem och gjorde lasagne till oss och William ville hjälpa till. Han var så söt när han kom släpandes med pallen att stå på och skulle hjälpa till att röra om i grytan :-)

Sen hade jag lovat mamma att hjälpa till att baka så då ställde jag mig och gjorde det. När vi var färdiga med allt bakande (killarna bakade chokladbollar samtidigt) så började jag sy gardinerna till hallen. Mådde så himla illa igår och kräktes två ggr men det känns lite bättre idag! Fortfarande väldigt illamående men jag härdar än så länge. Inte sovit bra alls i veckan och det beror nog på det.. och alla äckliga dofter jag helt plötsligt känner med alla hormoner jag har i kroppen. Brukar tycka att kaffe luktar gott i vanliga fall men stod över kaffebryggaren igår när den var igång och var tvungen att springa på toaletten.. allt är värt det när man ser lillan sparka omkring i magen på kvällarna :-)

Var en olycka på vägen hem i går och trodde först det hade hänt Marcus och William något, min andra tanke var att det var min svärmor. Sen såg jag vilka bilar det var och då lugnade jag ner mig. Stannade på hemvägen och handlade en ny Amaryllis och måste preciiis ha missat olyckan. Jag blev stående en stund just för att polis, ambulans osv precis kommit fram. Tänk om det hade varit jag annars? Ändå tog jag inte till mig av tankeställaren och gasade på som en galning i morse när jag skulle till jobbet. Hade nog fått skäll hemifrån om han visste precis hur snabbt jag faktiskt körde i hans bil..
 
 
 
 
 
RSS 2.0