TISDAG

Jösses. De här senaste dagarna har inte varit ett par bra dagar för min släkt! Det börjar med att min styvfar blir påkörd av en bil när han sitter på sin mc, bilen smiter men han klarade sig som tur var mest med skråmor och förstörd mc. Igår fick jag ett lite halvlustigt sms av min kära mamma och då ligger hon på sjukhus, har behövt åka ambulans in till akuten för hon fick en flaggstång på ryggen! Som tur var så "klarade" hon sig med spruckna ryggkotor, trasiga muskler osv men fyfan. Hälsade på henne idag och stackarn kan inte ens gå! Jag får så ont i hela kroppen när man ser någon man står nära ligga och ha ont :-/ Som tur är får hon komma hem i morgon!

Resten av dagen har spenderats hos svärmor med morfar Swedberg :-) Min svärmor fyller år så vi fikade på baksidan i solen. Såå skönt! Sen har våra sessor äntligen träffat varandra. Vi börjar smått med en koppelpromenad och släpper dom lösa nästa gång. Kommer gå finfint!

Skulle sytt gardinerna idag men det får jag göra på torsdag.. i morgon får jag träffa tre av mina favvotjejer så då finns ingen tid!

 
RSS 2.0