I never wanted anyone else, but you baby

Ursäkta, men fan vet ni?! Grannarna håller på som ett par kaniner igen! Har inte hört något från karln på 1½ år men nuså. Så får jag knappt spela hög musik för Robin, om grannarna störs av det. Vänta till helgen ni bara, då får dom lyssna på allsång och musik till en obehaglig decibelnivå!

Ska strax gå över till Robins jobb, blev inget gym idag eftersom det inte hinns med. Det är synd faktiskt. Hade sett fram emot det. Får ta igen allt imorgon. Men måste man handla, så måste man. Jag hade inte hunnit gå från Gustavsvik och hem igen innan halv 7 iallafall. Nu har jag bara hunnit diska i princip, hahah. Ingen långsam tjej!

Var helt sluut på jobbet idag. Det var faktiskt lite jobbigt. Men dagen rullade på fortare än vad jag förväntat mig så det kändes lite bättre, inte så mycket sålt dock. Min lena stämma smälte ingen idag inte. Får hoppas det går bättre imorgon. Är ju ny månad då och allt! Oh, är det inte första april det är massa aprilskämt? Eller ja, fan vad blåst jag är. Klart det är. Det heter ju aprilskämt ..

Ne måste faktiskt gå nu, baby blir nog inte så glad om jag är seeeeeeen! Hungryy! Tacos ikväll kanske? Är ju trots allt desperate housewifes ;)

RSS 2.0