Lördagkvällen som följde

Jag har suttit och dividerat om jag har råd med mitt greencard den här månaden eller ej, och kom fram till att "shit, vad som helst kan hända om 6 månader och om jag vill åka - så kan jag inte för jag var snål?". Kommer det en period som är liknande den här, så kommer jag att flytta dit några månader. Det kan jag lova. För som jag känner mig idag vill jag inte känna, och jag förtjänar att må bättre än så. Jag åker ändå dit flera gånger per år så klart jag ska ha mitt greencard. No question about it.

Hade en riktigt trevlig kväll hos Sanna igår! Har tagit en del bilder så tänkte lägga upp några senare, så ni får se. Var hur fint väder som helst och vi satt ute och drack vin, spelade spel osv fram tills vi gick till Frimis. Varför stannar man inte kvar på samma ställe hela kvällen för istället? Vi tröttnar ändå på krogen runt 1 och då går vi hem, kan ju lika gärna dricka vin på hemmafronten hela natten istället. Oooligt. Nemen det var en riktigt lyckad kväll bortsett från några indicier under kvällens gång. Vet inte ens om man kan kalla det indicier utan snarare mer verbala isåfall .. jaja.

Pumba var med igår! Var hur längesen som helst! Gud vad jag älskar vår Pumba. Hur det kan gå så lång tid mellan våra utgångar och filmkväll ihop det förstår inte jag! Valön och åka pumbabåt i sommar :) Ba-pomba? Pooooooooomba!

Nee ska skriva lite senare när jag lagt in korten istället ..
Ciao!
RSS 2.0