DAGENS I-LANDSPROBLEM ..

Mår som en påse med nötter. Mår jätteilla, är hungrig men så fort jag försöker äta så kommer det upp igen. Vad hände? Nu har jag inte spytt på ett tag iallafall utan har bara feber, så är lite låg. Även om jag mår dåligt så måste jag ju ta hand om Lea. Det har ju gått bra idag. Eller inte ett jäkla dugg. Hon strejkar verkligen. Det är helt galet, men jag är övertygad om att hon gör det med flit. Hon kissade och bajsade inne en gång i natt. Sen gick inte Robin med henne imorse? Så hon väckte mig direkt när han gått utanför dörren i princip. Vi gick ut, hon kissade lite och ville hem igen. Det första hon gjorde var att bajsa inomhus!! Positiv som jag är, tog jag upp det och låtsades som ingenting. 10 minuter senare kissar hon igen inomhus.

Tidigare har hon bara kissat på tidningar så man har vetat om när man ska ut med henne, sen flyttade Robin (förlåt, men vilket klappmongo du är hjärtat!) tidningar till dörren för det var "bättre än balkongdörren". What? Lea blev helt vilseledd iallafall och började kissa överallt förutom på tidningarna. Nu har hela golvet en "kissdoft" som hon känner av, och där den doften finns kissar hon. Vi känner den inte, men hon gör. Så efter att hon kissat inne 4-5 ggr idag så gjorde jag rent hela jäkla golvet med både rengöringsmedel och "Piss off" eller vad det heter (det ska ta bort doften som djuren känner). La lite kissdoft under tidningarna och ber till GUDARNA om att det ska fungera.

Träffade en Bullmastiff tik igår som heter Selma. Hur söt och go som helst, haha, hade världens slemdroppar som hängde ur mungiporna. Gos. Ägaren var väldigt trevlig och vi stod och pratade bra länge med honom. Vissa samtal är väldigt givande och medan man försöker komma ifrån andra så fort som möjligt. Det jobbiga när man pratat med sisådär 50 pers sammanlagt är att man börjar säga samma sak om och om och ooooooom igen ..

Ett exempel
:
Someone random - Åååååh vad gullig hund du haaar!!
Jag - Jaa, visst är hon.
Someone random - Hon är verkligen jäääättesööööööt!
Jag - Jaa, visst är hon.
Someone random - Vad heter hon? Såååååå söt verkligen!
Jag - Lea. Ja, jättegullig.
Someone random - Jag har velat köpa en Berner/Jag har alltid velat ha hund (någon av dessa). Såååååå söta verkligen. Så gulliga hundar.
Jag - Jasså? Ja verkligen jättegullig.

Sen försöker jag springa därifrån genom att dra Lea lite lätt i kopplet. Men våran älskade dam älskar att hälsa på andra, så jag blir oftast fast i samma samtal, med samma svar i 15 minuter till. I-landsproblem? Ja, det är det nog. Det här händer minst 1-2 ggn under en rastning. Vi rastar henne runt 5-8 ggr om dagen. Så visst fungerar hundtricket!

Nu ska jag lägga mig ner i soffan en stund, hoppas jag mår bättre framåt kvällen!

RSS 2.0